SPIS TRÆNA er en rullende festivalbil som bringer god stemning og lokale smaker fra det ytterste havgapet til det festglade folket på fastland. Trænas holme på hjul!

——— 2017 ———

25. MARS 2017 BODØ kl 19-23

Velkommen til en salt kveld på Bådins Bryggeri med Havfolket og Træna som den røde tråd.

SLIPP// Bokslipp av fotoboken «Beneath The Salt» med kunstnerene Dan Mariner og Marianne Bjørnmyr som deltok i Trænas Artist in Residence i mai 2016 og som nå ferdigstilt en bok på temat SALT.

SMAK// The Northern Company som driver tangforetak på Træna serverer smaksprøver av havets grønnsaker og markerer samtidig kikk-off av sesongens tanghøsting.

TRÆNA/HAWAII: Poke er den nye trendmaten, som opprinnelig kommer fra Hawaii men som nå hver eneste by med nese for nyheter har på menyen. I Spis Træna Foodtrucken serveres den Trænske varianten på den trendige sjømaten. Fisk fra Træna, grønnsaker og ris fra tropiske deler av kloden.

DRIKK// Bådins nye ølsorter som passer godt til både salte øyer og tropisk stemning finnes å skåle i hele kvelden.

VINN// Rett etter vinterfestivalen på Træna er vi nå klare for å kikke i gang forberedelsene for storebrorfesten: det blir musikalsk opptakt til årets Trænafestival. OG utlodding av billetter!

Velkommen!

——— 2016 ———

SPIS TRÆNA er en rullende festivalbil som bringer god stemning og lokal mat fra det ytterste havgapet til de sultne folket på fastlandet. Vår holme på hjul.Kom å få en smak av lekker mat, gal festival og av det ville hav!

Spis Træna kjør rundt i Nord-Norge og sprer god stemning der det trengs! Med oss har vi en meny med fisk fra Trænhavet, tang fra Træna Foodlab, fiskekaker fra Trænas kafé og spisested Aloha, lokalt salt og prøvesmaker fra aktører som produserer spiselige ting fra Træna. Spis Træna vil også vise frem alt annet som finnes å oppleve  langt til havs. Vi forteller om Træna-Hawaii, Trænafestivalen og annet som skjer.

Hvis du vil at bilen og festen skal komme til deg ta kontakt med Morten Rudi Johansen: 90649071

Følg med: www.facebook.com/tenktraena

SpisTræna_AlohaBodø_web

PROGRAM

SPIS TRÆNA er en rullende festivalbil som bringer god stemning og lokal mat fra det ytterste havgapet til de sultne folket på fastlandet. Vår holme på hjul.
Kom å få en smak av lekker mat, gal festival og av det ville hav!
Spis Træna kjør rundt i Nord-Norge og sprer god stemning der det trengs! Med oss har vi en meny med lokale råvarer fra Træna. Spis Træna vil også vise frem alt annet som finnes å oppleve  langt til havs. Vi forteller om Træna-Hawaii, Trænafestivalen og annet som skjer.
Hvis du vil at bilen og festen skal komme til deg ta kontakt med Morten Rudi Johansen: 90649071
Følg med: www.facebook.com/tenktraena
SAMARBEIDSPARTNERE:
Tenk Træna
Trænafestivalen
Helgeland Museum avdeling Træna
OPPLEV TRÆNA
Træna Foodlab
Aloha Træna
Træna-Hawaii
Havfolkets Hus
Bådin
Fiskere Albert Droksås & Sigbjørn Amundsen
Havkeramikk
Træna Salt