Træna Rorbuferie består av 13 rorbuer, 5 store og 8 små. I tillegg er det et servicebygg med to saler og bar med plass for servering til større grupper.

Rorbuene er godt utstyrte med kaffetrakter, komfyr m/stekeovn, kjøleskap m/fryseboks, vaffeljern etc. Sengetrekk og håndklær kan leies. To rorbuer ligger ved vannkanten og har felles terrasse, mens resten ligger lengre opp på land. I 2019 ble tre av rorbuene pusset opp av TV-programmet Eventyrlig Oppussing.

Alle rorbuer har kabel-tv og trådløst internett.

De små rorbuene er på 27 kvm og har ett soverom, stue, kjøkkenkrok, bad og entrè.
Soverommet har køyeseng med dobbeltseng nede og enkeltseng oppe.
Rorbuene er godt utstyrte med kaffetrakter, komfyr m/stekeovn, kjøleskap m/fryseboks, vaffeljern etc.

De store rorbuene er på 36 kvm og har to soverom, stue, kjøkkenkrok, bad, entrè og terrasse på 15 kvm.

Det største soverommet har køyeseng med dobbeltseng nede og enkeltseng oppe, mens det andre soverommet har køyeseng med enkeltseng nede og oppe. Rorbuene ligger ved vannkanten og har kveldsol.

Beliggenhet

Træna rorbuferie ligger ca 2,5 km fra sentrum. Det ligger ved vannkanten og er nabo med et fiskemottak og småbåthavn. Nære til turområde til populære Hikkjeltinden. Du kan bli kjørt til og fra havnen og ellers kan sykler og båter leies.

Severing

Frokost, lunsj og middag kan bestilles. Deilig hjemmelaget og kortreist med mye sjømat.
Catering og spesialbestilling til arrangement til  store og små selskaper.  Plass for opp til 80 personer. Ta kontakt for andre typer arrangement;  bryllup, konferenser, kurser og annet.

Kontakt

Kontakt

https://www.facebook.com/TrenaRorbuferie