Naturnært og trivelig!

House by the Sea er tre små hytter, tegnet av arkitektkontoret Vardehaugen. De var utstillingsmodeller på Oslo Design Fair i 2019 – før de nå gjenbrukes og får nytt liv som overnattingsenheter på vakre Træna på Helgelandskysten.

BOOKING         FACEBOOK        INSTAGRAM

 

På sikt skal de tre overnattingsenheten forhåpentligvis bli en del av noe større. House by the Sea har rammetillatelse til å føre opp totalt seks overnattingsenheter, og sammen med Træna kommune og utviklingsselskapet Træna 365 er målet at det skal bygges et «samfunnshotell» på Træna, ulikt det meste av det man finner andre steder i Norge.

House by the Sea tror moderne arkitektur og beliggenhet «i naturen» er viktig. De tre enhetene skal ha en fleksibilitet som gjør at det det både egner seg for gjester på korte og lange besøk. Ut fra et bærekraftsperspektiv skal overnattingsgjester som blir flere netter  – og som har reist miljøvennlig med – belønnes. 

House by the Sea er utviklet i tett samarbeid med Træna kommune og lokale håndverkere og vi ønsker å skape noe som har store positive ringvirkninger for lokalt nærings- og samfunnsliv.

Med utsikt mot fjellet Trænstaven, innovativ arkitektur og naturskjønn beliggenhet, blir de tre enhetene forhåpentligvis et overnattingssted som utfyller Trænas øvrige reiselivsstilbud og som tiltrekker seg gjester som vil kombinere naturopplevelser med unik overnatting.

BOENHETENE

TÅRN

De to to-etasjers tårnene inneholder akkurat det to personer trenger for å ha et hyggelig opphold på Træna i noen dager. I første etasje finner du en gang, bad, et lite kjøkken med kjøleskap. Tårnene er 25m2 og har to senger.

 

HYTTE

På hytta kan fire personer bo komfortabelt i mange dager. Den inneholder gang, bad, ett soverom med dobbeltseng, stue med åpen kjøkkenløsning og sovealkove med køyeseng.
Hytta er ca 60m2 og har fire senger.

 

SJEKK TILGJENGELIGHETEN HER!

 

Har du spørsmål? Du kan ta kontakt ved å sende inn et skjema på linken under:

Kontaktskjema

 

Er du nysgjerrig på Træna? For generell informasjon ta gjerne kontakt med turistkontoret på:

Epost: turistkontor@trana.kommune.no

Telefon: +47 40 44 16 92

Book via House by the Sea