Verkstedet er i Janesvågen 40, vis a vis kirken.

Mari-Ann Droksås er utdannet keramiker fra Statens Høgskole for kunsthåndverk og design i Bergen. Hun ble født og vokste opp på Træna og flyttet tilbake for 12 år siden.

I arbeid med leire ved hjelp av dreieskive, plateteknikk, bilder, skulptur m. m, er visjonen å gjenspeile natur og folkeliv langt til havs i fortid og nåtid. Ved å besøke verkstedet får du og se hvordan keramiske produkter blir til.

Hos meg får du ekte vare med et langt liv. Trænakruset er et båt krus utviklet i samarbeid med fiskere på Træna. Står støtt og beholder kaffen varm. For langt liv er den laget i sterkeste type leire på dreieskive. Egner seg i alle typer båt. Kruset kan du få med Anker, Ratt, Trænafjell, Trænstaven, Ørn, Propell, Gammel sjark eller Seilbåt eller ingenting på. Bestille ditt eget Trænakrus med navn eller navnet på båten din og se på annet av keramiske produkter. For firma kan jeg ta imot bestilling med f. eks logo.

Rosenrot er en urt som vokser på Træna og som jeg også dyrker. Hvis du har lyst til å smake Rosenrot-Te har du nå muligheten. Er været regnfritt så kan du nyte denne i hagen min og oppleve grønne vekster så det monner. Et sted for rekreasjon og avslapping.
Fra oktober til april kjører jeg jevnlig Keramikk kurs. Kurset består av 20 timer der du lærer alt for å kunne lage keramikk på hobbybasis. Kun to plasser pr. kurs. Helger er reservert for tilreisende. Kurs med overnatting i parkert bobil(Retrobil) med alle fasiliteter 2500kr. Keramisk materiell kommer i tillegg. Ved interesse kan du ringe meg/sms på tlf. 92666829 eller ta kontakt på FB
Velkommen

TRÆNAKRUSET
havkeramikk_traenakrus
Et av produktene er Trænakruset. Det er opprinnelig et båt- krus utviklet for hav og båtliv i samarbeid med fiskere på Træna.

Kruset står støtt, holder kaffen varm og kaffen beholdes i kruset enten du er om bord i hurtigbåt, seilbåt eller fiskebåt. Kruset er laget på dreieskive i beste porselensleire for robusthet og brent på høy temperatur for lang levetid.

Velkommen skal du være!

Kontakt:
Mari-Ann Droksås / Tlf : 92 66 68 29 / E-post: 
mar-dro@online.no

ÅPNINGSTIDER
Mai – September (
se aktuelle åpningstider for Havkeramikk som annonseres av Mari-Ann Droksås på Facebook)

For andre tider, ta kontakt på Tlf. 92 66 68 29

VELKOMMEN!

HAVKERAMIKK TRÆNA

Havkeramikk is a charming little ceramics workshop situated in the home of Mari-Ann Droksås, near Jannesvågen on Husøy, in Træna. Third neighbour to café Aloha.

OPENING HOURS

May – September
(check Facebook where Mari-Ann Droksås regularly posts opening hours for «Havkeramikk») 

Visits outside the regular hours can be scheduled by phone: +47 92 66 68 29

Welcome!

Contact:
Mari-Ann Droksås / Tlf : +47 92 66 68 29 / E-mail: 
mar-dro@online.no