Booking via www.housebythesea.no

Utsikt, innovativ arkitektur og naturskjønn beliggenhet gjør House by the Sea til et godt overnattingstilbud for deg som vil kombinere naturopplevelser med unik overnatting.

House by the Sea består av tre hytter i massivt tre, tegnet av arkitektkontoret Vardehaugen. Disse var utstillingsmodeller på Oslo Design Fair i 2019 – før de fikk nytt liv som overnattingsenheter på Træna. Fra hyttene ser du rett mot den mektige Trænstaven og kan oppleve midnattsola, høststormen eller nordlyset tett på.

Den største hytta er ca 60 kvm og her kan 4 personer bo behagelig i mange dager. Hytta har bad, ett soverom med dobbeltseng, stue med åpen kjøkkenløsning og sovealkove med køyeseng. Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger inkludert kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Gjennom store vinduer i stue og soverom har du fantastisk utsikt. Hytta har også terrasse på to sider.

De to mindre hyttene, eller tårnene som de kalles, egner seg for to personer. Tårnene er på mange måter Trænas svar på en tretopphytte eller et mikrohus. Soverommet ligger i annen etasje og vær oppmerksom på at trappa opp er bratt og trang. Fra dobbeltsenga kan du ligge og nyte utsikten fra de store vinduene. Førsteetasjen består av bad, kjøkken og en liten stue. I hver etasje er det utgang til terrasse.

Alle hyttene er innredet med spesiallagde møbler og med fokus på norsk design og bærekraftig produksjon.

Vær oppmerksom på at hyttene uansett må leies i minimum to netter.

Sjekk www.housebythesea.no for mer informasjon
Se bilder på Instagram: @housebythesea.no
For kontakt på e-post: stayathelgeland@gmail.com


					
Kontakt & Booking